INKA CEREMONY - HEALING - MEDITATION


Månceremonin / tjänstgöring,  får dig att återskapa din kontakt med jorden, att hela ditt inre dualitet (logisk/andlig, mörk/ljus, feminin/maskulin) och din relation med världen och dina känslor. Med hjälp av månens energi får vi balans med universum, i ayni, ett heligt ömsesidigt samspel av givande och emottagande, i glädje, kärlek, enkelhet och naturlighet. Ditt ljusenergifält kommer under resan att transformeras till levande energi. Dina chakror kommer att renas från psykologiskt avfall och du kommer att få vad Achachiles, och dagens Inka äldre Earthkeepers, kallar för en regnbågskropp.
En ny generation Inkamystiker/healers från anderna som jobbar tätt ihop med urbefolkningsgrupper och organisationer i anderna och internationellt  kommer att genomföra ceremonin och dela med sig arvet från förfäderna i enlighet med heliga traditioner från Kichua, Aymara  och folket i Amazonas regnskog.

De kommer att hjälpa och guida  gruppen bland annat genom trumresor, Inka energiövningar, ljudvibration healing (Tawa Kantus) som öppnar kreativitetens och skapande portaler. See Tawa  Calender

 

INKA RITUAL 
INKA HELANDE MEDITATION - TUKUY TAWA


Inka meditation är en helig möte/rum om förverkligande av sig själv, i samband med allt som omringar oss; det bygger på en  gemenskaps känsla och  utryckt av givande och emottagande (Ayni andinsk lag) mellan alla som söker sig till mötet.

Vidare i sin djupaste innebörd Inka meditation är en stund av dialog och samhörighet mellan alla levande varelser i kosmos, med målet att hitta svår till allt som av någon anledning har tappat sin naturliga väg och hamnat i obalans.

Det är inne i detta heliga möte som vi kan finna kurs, balans och helande igen.

Inka meditation är en kreativt utövning där alla medverkar, och använder som medium vibration och musik i form av trummande, sång, mantra liknande heligt ljud ”Kantus” och tusenåriga andniska rörelse och tecken teknik ”Kotosh”

Pedro Inkari, Chakaruna (mänsklig bro) healer och Paqo från anderna   kommer att guida oss med hjälp av sin Helande trumman, helande ljud från uråldriga instrument och krafter från Moderjord- Pachamama i form av guider från andevärlden: Apus och kraftdjur.

för att vägleda gruppen att förberedda sig fysiskt, mentalt och spirituellt  inför den nya  tiden av stora förändringar som kallas i anderna för Pachakutis tid.  Se Tawa  Kalender


Kom och upplev detta underbara tusenårig utövning

tillsammans med oss

Varmt välkommen!


Mejla för bokningar och info 


Epost: inkatawa@hotmail.com

                                                                                                                                           

 


Att tänka på:


-Ta gärna med dig underlagg, filt och musik instrument.

- Inom andean tradition vi jobbar med kraft föremål, ni kan gärna ta med er egna objekt eller föremål son besitter ett speciellt eller symboliskt kraft/intention.

-Alla är välkomna att bidra till den kollektiva offergåvan ”DESPACHO” till moderjorden den stora anden och natur krafter, lämpliga gåvor helst ska bestå av lokala produkter som(blommor, frön) också  bakelser, sötsaker, röd vin, snäckor, rökelser, tobak etc.


DESPACHO CEREMONI


I Despacho ceremoni (offergåvor till livet ) Skapar vi en direkt dialog med naturkrafter. Dom deltagarna kan placera gåvor av tacksamhet , böner och önskningar för att be efter välstånd, helande, harmoni etc.

Den andliga ledaren inom andinsk tradition eller Paqu  förbereder den kollektiva offergåva av tacksamhet till Pachamama (Mother Earth) Och Apus (Mountain Spirits).

Dessa gåvor och böner skickas sedan i väg av guides spirits och natur andarna när offergåvorna är  brända eller begravda av den andiska mystiken eller Paqu .

-Alla är välkomna att bidra till den kollektiva offergåvan ”DESPACHO” till livet den stora anden och natur krafter.

Lämpliga gåvor till despachon: blommor, frön, bakelser, sötsaker, röd vin, bomull snäckor, rökelser, tobak etc

   
Tawa newsTawa_News.htmlTawa_News.htmlshapeimage_5_link_0

Kraftplatser platser eller Wakas som vi kallar dem inom tradition från anderna, finns runt i hela världen och har som funktion att uppehålla balansen i planeten och genom ett  nätverk av energi skapa välbefinnande i allt levande.

Vikten av att  aktivera, bevara och uppehålla jordens akupuntur punkter är avgörande för vårt överlevnad.  Ceremonin går ut på att koppla sig till moderjorden Pachamama, för att med dess hjälp och vår intention aktivera platsen och föra denna energi genom oss till dem fyra riktningar,  i ett evigt anslutning med naturens kretslopp.

Vi lärt oss att identifiera och jobba med denna platsens energi för att berika och utveckla vårt inre och den kollektiva.

Ekornavallen i Skövde - är en gammal kraftfullt kultplats. Se mer..

Aktiverings av kraftplats    Waka Wilka -

© Copyright 2006  |   home   |   contact us   |   privacy statement     Up

TAWA

Healing Sessioner


Individuella healing sessioner där olika andinska energi metoder tillämpas för att hjälpa dig att väcka allt din potentiell, skapa healing och komma vidare på din livsresa.

Contact us för bokning.


Hos oss kan du även boka: 

Föredrag, kurser, Workshops inom Inka tradition och andinsk visdom.

Inka Trumresor, sound healing sessioner.

Aktiverings ceremonier och energi rening av bostader och platser bokas minst en månad i förväg.

Välkommen att Kontakta oss

Pedro Inkari

Inka mystiker, Andinsk representant,  Paqo, shaman & healer.