INKA HEALING MEDITATION - TAWA T´UKUY

Healing Sessioner


Individuella och grupp healing sessioner där olika andinska energi metoder tillämpas för att hjälpa din helande och att komma vidare på din livsresa.

Contact us för bokningar.


Hos oss kan du även boka: 

Föredrag, kurser, visionär trumresor, Inka sound healing sessioner och Workshops inom den Inka andinska tradition och  visdom.

Rening ceremonier för platser, bostäder och  lokaler bokas minst en månad i förväg.

(Contact us) för bokningar. 

DESPACHO CEREMONI


I en  Despacho (offergåveceremoni), Förbereder den andliga ledaren inom andinsk tradition eller Paqu förbereder en offergåva av tacksamhet till Pachamama (Mother Earth) Och Apus (Mountain Spirits). Deltagarna kan placera böner av tacksamhet eller för att be efter något, i despachon. Dessa böner skickas sedan i väg av guide spirits och naturandarna när offergåvorna är  brända eller begravda av den andiska mystiken eller Paqu.


Att tänka på:


  1. Ta gärna med dig underlagg och filt

  2. Inom andean tradition vi jobbar med kraftföremål, ni kan gärna ta med er egna objekt eller föremål  son besitter ett speciell eller symbolisk kraft/intention.

  3. Vi tar egen mat och dryck till vår picknick, för att dela med oss i glädje och överflod.

  4. Alla är välkomna att bidra till den kollektiva offergåvan ”DESPACHO” till moder jord och naturkrafter, som helst ska bestå av lokala produkter (blommor, frön, bakelser, sötsaker, rör vin, snäckor. etc)

Inka Meditation Tawa

See calender


Registrations and info:


inkatawa@hotmail.com


   
Tawa NewsTawa_News.htmlTawa_News.htmlshapeimage_2_link_0

UKUY betyder: meditation eller att reflektera sig själv i universums spegel. Denna uråldriga andinska meditationsteknik som utövas i naturen består av 4 grundläggande riter, ”TAWA”, eller moment som integrerar vårt system med de 4 elementen och skapar helhet och helande  på en energimässig, känslomässig, mental och  fysiskt nivå:

Rimanakuy:  Att minnas, ge erkännande och visa respekt till livet. Att synkronisera.

Tawa T´ukuy:  Att koppla och rena sig med de fyra elementen jord, eld, vatten och vind.

T´ukuy:  Att reflektera sig själv i allt och allt i sig själv.

Ayninakuy:  Lära sig att uppfostra andra och låta sig uppfostras av andra, ömsesidigt utbyte av givande och emottagande.


Vi börjar med vår hälsning till naturens krafter och kraftplatsen, för att sedan bege oss till den vackra naturtempel för att utöva den uråldriga Inka andinska meditationen med ljud från rinnande vatten, fågelkvitter, vind och trädens sus i bakgrunden. Vi kommer att resa med hjälp av heliga melodier från anderna som spelats sedan flera tusen år tillbaka med trummor, panflöjter, ocarinor och andra heliga instrument för att slutligen genomföra en gemensam offergåva (Despacho) och ha en picknick tillsammans och dela med varandra.

Max 20 deltagare

föreanmälningar genom: TAWA:  inkatawa@hotmail.com

© Copyright 2006 a |   home   |   contact us   |   privacy statement     Up